Megrepedt Monokli

Ha valami értékes, az el is törhet...

Powered By Blogger

Kis trükkök netezőknek

Álljon itt egy-két tanács azoknak, akik szeretik az netes dolgaikat egyszerűen és célszerűen végezni:

1. Amennyiben mindig sok tabbal szoktál dolgozni, használd a FoxTab-ot: ezzel egyszerűen váltogathatsz az tabok között, és átláthatóbb lesz az egész munkád. Letöltés INNEN

2. Youtube-hallgatóknak: Videónézéshez használj QuietTube-ot: ha fölöslegesnek érzed, netán zavarnak a kommentek, kapcsolódó videók, csak írd be a videó linkje elé, hogy "http://quietube.com/v.php/" , és ekkor csak a videó fog megjelenni fehér háttérrel.

2.2: A videó HQ felbontású eléréséhez egyszerűen csak írd be a link végére, hogy &fmt=18 , a HD felbontáshoz pedig &fmt=22 .

2.3Ha youtube videót akarsz letölteni mp3, mp4, vagy más formában, csak cseréld ki a linkben a " youtube" szót kickyoutube-ra, és már kezdheted is a letöltést.

3. Ha valakinek netalántán Windows Vistája vagy 7-e van, az a Windows-gomb, és a tab lenyomásával váltogathat a megnyitott ablakok között, ahogyan azt a FoxTab is teszi.

4. Youtube-videók beágyazásához egy oldalra, csak másoljátok át a bejegyzésbe a videó  Embed-kódját ( amúgy mostanában már személyre szabható a videó dizájnja).

Egyelőre sajna csak ennyi, esetenként esetleg tovább bővítem a listát.

0 komment:

Megjegyzés küldése

Translate

A blogról röviden

Üdvözlet!

Eme blogon különböző érdekes/vicces/elvont/hasznos dolgokat mutatok be, ami épp eszembe jut.

Jó nézelődést a MonokliBlog-on