Megrepedt Monokli

Ha valami értékes, az el is törhet...

Powered By Blogger

Holtak földjén

 Először is, bocsánat a címért.

 Mostani cikkem két számítógépes játékot fog bemutatni, melyek a "zombi" témakörből merítenek ihletet. Mindkét játék egyszerű, kis fejlesztőcsapat által alkotott, és roppant szórakoztató.


Tovább!




 1. Zombie driver


   Zombie driver egy pofonegyszerű játék: szállj be az autóba, szerezz fegyvert, menekítsd ki a túlélőket, és közben ölj zombikat.

A játék során különböző fegyvereket és autókat szerezhetünk (ezek különböző sebességgel/tárólókapacitással vannak megáldva), valamint néha extra küldetéseket csinálhatunk (ölj meg 1000 zombit), hogy legyen pénzünk ezeket felszerelni. A nehezítések abban nyilvánulnak meg, hogy egyrészt az emberekért időre kell menni, másrészt egyes pályákon vissza is időre kell hozni őket (plusszba jön, ha elfogy a töltényed. Na AZ szívás).

A Zombie drivert boltban nem lehet kapni, kizárólag internetről szerezhető be (legális vagy illegális úton, hehehe). Kicsit véres, de nagyon jó szórakozás akár kisebb kikapcsolódás vagy nagyobb függés esetére is.



2. Plants vs. zombies


A Plants vs. zombies egy IGAZÁN pihent játék. Viszonylag egyszerű a játékmenet itt is, csak rakod a növényeket, a zombik meg jönnek. A játék során 3 szint van (kert, hátsó kert, tető) mindegyik a saját terepakadályaival. A zombik is változatosak, az egyszerűtől a vödörfejűn át egészen az óriászombiig minden megtalálható. Szerencsére a kampány kijátszása után lehetőségünk van mini- illetve ügyességi játékokra is, illetve a saját kis zen-kertünket is gondozhatjuk.

Végeredményben a Plants vs. zombies egy még jobb unaloműző játék mint a Zombie driver, a rajzolt grafikájával inkább aranyosnak néz ki. Ajánlható a fiatalabb korosztály számára is.

Ráadásképpen a játék végén kapunk egy kis videóklippet a sszereplőkkel, ezt meg is mutatom:




1 komment:

Névtelen 2010. május 2. 20:46  

Ez a növényes nagyon komoly :D
Ez a legjobb: "There's butter on my head".
Krvsrnko

Megjegyzés küldése

Translate

A blogról röviden

Üdvözlet!

Eme blogon különböző érdekes/vicces/elvont/hasznos dolgokat mutatok be, ami épp eszembe jut.

Jó nézelődést a MonokliBlog-on