Megrepedt Monokli

Ha valami értékes, az el is törhet...

Powered By Blogger

Heti érdektelenségek

  Emlékszik még valaki a Kiválasztott c. televíziós műsorra? Nos, szerintem az csak egy úri muri volt, na de mindegy, a lényeg, hogy egy Danny Blue nevű fickó nyerte meg. Ezen a héten M. mr. Sir Danny bejelentette: Ő már tudja, ki fogja megnyerni a foci vb-t. A kaposvári közjegyző jelenlétében a papírra felírt nevet egy lepecsételt dobozba helyezte, és csak a világbajnokság után fogja felbontani, hogy lássa igaza volt-e. Szurkolunk.

Tovább!


Még mindig a futballnál maradva: Tudják, hogy mivel edzi Diego Maradona a csapatát? Nos, az argentin csapatkapitány edzés elején minden késő játékost beküldött a kapuba, és a többiek rajtuk gyakorolták a 11-es-rúgást.

Érkezik a The Expendables. Ebben az akciófilmben Silvester Stallone a főszereplő, és különös pikantériája, hogy elég patinás szereplőgárdával rendelkezik. Szerepel benne többek között Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Britanny Murphy, és még Schwarzenegger kormányzó is kap egy-két snittet.

Most pedig kanyarodjunk vissza a focihoz, közelebbről pedig a vuvuzelához, a világ jelenleg legismertebb hangszeréhez. Egyik legelképesztőbb hírünk szerint Magyarországról keresnek rá második legtöbben a vuvuzelára Google-ön. Második, sintén magyar hír ezzel kapcsolatban, hogy az ŰIndex túlélőcsomagjába (ahol pl. centiméter, derékszőg és egyebek találhatóak) bekerült a vuvuzela-hang is (LOL). Végül, ha youtube-on újfajta lejátszón néztek videót, akkor is be lehet keverni vuvuzela-morajt bármilyen videoklipp alá, csak a kis focilabda ikonra kell kattintani. 


0 komment:

Megjegyzés küldése

Translate

A blogról röviden

Üdvözlet!

Eme blogon különböző érdekes/vicces/elvont/hasznos dolgokat mutatok be, ami épp eszembe jut.

Jó nézelődést a MonokliBlog-on