Megrepedt Monokli

Ha valami értékes, az el is törhet...

Powered By Blogger

Kocka 2 - Hiperkocka

 Ezen posztom egy korábbi kritikám "folytatása", azaz most a Kocka második részét értékelem.

A helyszín itt is, mint mindig, egy kocka belseje. De ez nem akármilyen kocka, hanem egy HIPERKOCKA. Első látásra semmi különös nincs benne, mind a hat oldalán van egy ajtó, ami egy másik terembe vezet. Az ám, viszont egy hiperkockában az ajtók nem mindig ugyanoda nyílnak, nem mindig ugyanabba az időbe. Így lehetséges az is, hogy például ugyanabba a terembe nyílik az ajtó, amiben te vagy (ha belegondolsz, ez valahol logikus is).

Tovább!


A film cselekménye a szokásos. Hat alak van összezárva a kockában, és ki kell jutniuk. A bezárt karakterek típusban megegyeznek az első rész szereplőivel /az anyáskodó orvos, az agresszív hím, a hátrányos helyzetű (jelen esetben vak) egyén, stb./, színészi alakításuk is hasonló.
Maga a háttértörténet nem halad sokat, csupán az utolsó 3-4 perc ad valami extrát, viszont mi, szegény nézők azzal sem tudunk igazán mit kezdeni.
Nekem jelentős hiányérzetem a csapdák száma miatt volt, ugyanis ebben a részben csupán 2-3 olyan termet láthattunk, amelybe szereplőinknek nem kellett volna bemennie, a sztori inkább az üldözésekre támaszkodott.

Sjnos ez a film így nekem csak egy 6/10

 



0 komment:

Megjegyzés küldése

Translate

A blogról röviden

Üdvözlet!

Eme blogon különböző érdekes/vicces/elvont/hasznos dolgokat mutatok be, ami épp eszembe jut.

Jó nézelődést a MonokliBlog-on